Najwyższe standardy jakości (2)

Wszyscy wiemy jak ważne jest dla osób, które przestrzegają dietę bez glutenu (także chorych na nietolerancję na gluten - Celiakię), aby produkty były w 100% jakości i bezpieczne do spożywania. Dlatego najwyższa jakość wytwarzanych produktów bezglutenowych przez Dr. GF jest zawsze priorytetem i jest dla nas bardzo ważna jako kluczowa idea działalności i jako sposób zapewnienia naszym klientom tego co najlepsze udowodnienia im, że są przez nas traktowani indywidualnie.

Stworzony w naszej firmie specjalny program dotyczący najwyższej jakości i bezpieczeństwa produktów, został wdrożony system HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point-Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli) który zapewnia nadzór nad jakością przez cały okres powstawania produktu, obejmując wszystkich naszych dostawców oraz zakład produkcyjny.

Wiele uwagi poświęcamy także współpracy z laboratoriami badawczymi, dostawcami surowców, maszyn i opakowań. Na co dzień do produkcji naszych wyrobów używamy surowców o najwyższej jakości pochodzących od pewnych, wykwalifikowanych i sprawdzonych dostawców.

W taki sposób gwarantujemy, że wszystkie produkty z asortymentu Dr. GF są bezglutenowe.